Delta Horses

Verenigingen draaien om communities. Gezamenlijke interesses, belangen, activiteiten en saamhorigheid zijn tenslotte de hoofdredenen dat mensen lid zijn van een stamboek. De technologische ontwikkelingen volgen elkaar de laatste jaren in hoog tempo op. SaaS, Cloud, Mobile, Big Data, je hebt er ongetwijfeld mee te maken of van gehoord. En dat is niet het enige wat veranderd is, door de toenemende invloed van Social Media zijn ook de verwachtingen van leden steeds hoger geworden. Kwaliteit, snelheid en vertrouwen zijn belangrijker dan ooit.

Delta Horses heeft het platform en de tools ontwikkeld die stamboeken nodig hebben en levert toekomstbestendige oplossingen die voldoen aan internationale wet- en regelgeving. Delta Horses biedt het meest uitgebreide registratieplatform en wordt zowel binnen als buiten Europa veel gebruikt.

Bij Delta Horses zullen we dan ook blijven investeren in EQUIS. Wij begrijpen dat uw klanten en medewerkers het middelpunt zijn van uw organisatie. Uw reputatie en de energie, creativiteit en betrokkenheid van uw medewerkers maakt uw organisatie speciaal. Niemand is dichter bij uw organisatie dan uw eigen mensen en ze zien voortdurend kansen om waarde toe te voegen in de interacties met voor u belangrijke klantgroepen.

Maar ze moeten wel over de juiste hulpmiddelen beschikken die hun helpt bij het werken met nieuwe, effectievere methodes met innovatieve oplossingen die samenwerkingen tussen de verschillende afdelingen binnen- en buiten uw organisatie mogelijk maken. Deze handige hulpmiddelen geven direct inzicht om met vertrouwen te handelen, om cruciale beslissingen te nemen, wat nodig is uw klanten nog beter te bedienen.

Het nieuwe EQUIS platform zal u helpen het maximale uit uw stamboek te halen. Grote vernieuwingen zoals de introductie van de op services georiënteerde architectuur (SGA) biedt besparingen en het realiseert additionele omzet. Daarnaast focussen we ons vooral op het optimaliseren van de interne werkprocessen, introduceren we nieuwe mobiele oplossingen (Apps), verbeteren we de integratie tussen publieke presentatie (Frontoffice) en kantoor (Backoffice), richten we ons op het verbeteren van de beleving bij leden, introduceren we een marketinginstrument, een workflow manager, een visuele data builder om gemakkelijk SQL queries te ontwerpen en ook de mogelijkheid om processen te vereenvoudigen door het uitbreiden van gegevensuitwisseling met strategische partners zien wij als een grote stap voorwaarts.

INTRODUCTIE EQUIS

Delta Horses met EQUIS

Stamboeken, van welke aard dan ook, zijn niet als generiek te beschouwen. We kennen dan ook qua aard verschillende vormen: gericht op productie en/of prestatie en gericht op rasverbetering en/of bewaking. In veel gevallen praten we over een mengvorm van beide.

EQUIS bevat oplossingen voor ledenbinding en biedt uw stamboek de mogelijkheid om een buitengewone service te verlenen. EQUIS is flexibel, modern, gebruikersvriendelijk en geschikt voor kleine en grote organisaties. Uiteraard 24/7 online beschikbaar. Geen losse modules, maar één geïntegreerd platform. Software die de administratieve lastendruk verlaagt en waarmee u relaties bouwt met uw leden die zijn gebaseerd op kennis, efficiëntie, kwaliteit en vertrouwen.

Demo aanvragen?